حدود 80
آقــا

مشکل رگ اعصاب در مچ پا؟

با سلام خدمت شما
من حدود 6 سال پیش تصادف کردم و مچ پای چپم دو نوع مشکل دارد
1 - وقتی حدود نیم ساعت روی پا می ایستم یا راه میروم قوزک پای چپم بسیار درد میکند طوری که انگار 2 روز است راه میروم و اینکه در هوای سرد هم قوزک پایم درد میگیرد!
2 - وقتی شبها میخوابم مچ پایم از نظر عصبی یک حالتی میشود که کل بدن ام اذیت میشود و حدود 1 تا 2 ساعت طول میکشد تا بخوابم. درد ندارد فقط از نظر عصبی نمیتوانم بخوابم و اذیت میکند.
در واقع چند مشکل دیگر هم بود
1- مشکل در کتف سمت چپ ام ک وقتی شنا میکنم یا دستم را میچرخانم برای نرمش کردن درد میکند طوری که احساس میکنم دو سر استخوانها بهم سابیده میشوند!
2 - شصت پای راست ام هنگام نشستن درد میکند
3 - درد در قفسه سینه و احساس سنگینی

1 پـاسـخ

بازدید : 126 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران