بیماری یرقان؟

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما.
مدت دوهفته بچه ام بدنیااومده تا پنج روز اول زردی نداشت امابعدازپنج روز که ازش ازمایش گرفتیم بیلی روبین خونش 11بود بامشورت پزشک دستگاه فتودرمانی گرفتم تو خونه انجام دادم سه روز بعدازمایش ازش گرفتیم بیلی روبین خونش8شد اما بعد ازگذشت سه روز دوباره رفت بالا10شد امروز هم ازمایش گرفتیم ازش 11شده میخواستم بپرس علت این نوسانات چی میتونه باشه.
متشکر ازشما

1 پـاسـخ

  • زردي در اين حد مشکلي نيست فقط بايد از نظر زردي مستقيم‌که منشا کبدي دلره کم‌کاري تيروييد و عفونت ادرا ي مطمين شويد اگه اين مشکلاتو نداشت نيازي به هيچ کاري نيست طي دو الي سه ماه بهتر ميشه و زردي برطرف ميشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران