۲۴
۶۰
خانــم

دندان عقل نهفته؟

من از سن 18سالگی هر چندوقت یکبار جای دندان های عقلم ورم میکرد و باخودم فکرمیکردم که قراره دندان هام دربیاد اما تا امسال که 24 سالمه خبری از بیرون اومدن دندان ها نبود و خیلی ناگهانی درد شدید رو حس کردم به مدت چند روز که با هیچ مسکنی آروم نمیشد و وقتی به دندانپزشکی مراجعه کردم، گفتند که باید جراحی بشه اما بعد از گرفتن عکس cbctدندانپزشک تشخیص داد که اگر دندان های عقل نهفته سمت پایین جراحی بشند به دلیل اینکه خیلی به عصب سایر دندان هام نزدیک شدن امکان فلج شدن عصب های صورتم وجود داره در حدی که نتونم حتی فوت کنم الان خواستم نظر پزشک دیگری رو هم بدونم و ببینم که آیا قابل جراحی هست؟ و بدونم عوارض فلج اعصاب وجود داره یا خیر؟ ممنونم ازتون

1 پـاسـخ

  • درود
    حتما بتيد اين دندان عقل ها رو در بياريد و دلبخواهي و آپشنال نيست چون باز هم باعث ايجاد درد هاي گنگ و حتي آسيب به دندان هاي کناري خودشون ميشن و مجبکريد اونموقع دندان هاي 7 رو هم بکشيد
    احتمال آسيب به عصب فک وجود داره اما :
    در 99 درصد اگر هم اين آسيب ها اتفاق بيفته(خصوصا اگه توسط يک دکتر ماهر انجام بشه) بعد از نهايت تا 6 ماه به حالت عادي برميگرده
    موفق باشيد دوست من ⚘️

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران