پف زیر چشم؟

سلام و خسته نباشین
زیر چشم پف کرده .چشم راستمم اکثرا خودبخود آب میاد و پف همین چشمم نسبت ب اون یکی بیشتره .میشع ی راهنمایی بکنین ک مشکل چشام چیه و چیکارکنم پفشون ازبین بره
ممنون

1 پـاسـخ

  • باسلام.
    پف چشم علل مختلفي دارد از قبيل آلرژي، احتباس مايعات، مواد حساسيت زا درون محصولات آرايشي و بهداشتي، التهاب ملتحمه چشم، استرس، کمبود خواب و افزايش سن. پف زير چشم گرچه ممکن است خوشايند به نظر نيايد، اما علت بيماري جدي يا خاصي نيست مگر اينکه با ديگر علائم خاصي همراه باشد. براي بهبود پف زير چشم راه حال هايي متغير همچون تغيير دادن شيوه زندگي و محصولات آرايشي و بهداشتي ويژه تا جراحي موجود است.ازکرمهاي آنتي پف وکمپرس سرداستفاده کنيد،نوع لوازم ارايش راتغييردهيد.اگرمشکل برطرف نشدنيازبه بررسي دقيقترميباشد.عنايت بفرماييدکه دربرخي موارداين مشکل ناشي ازکم کاري تيروئيد،پرکاري تيروئيدويااختلالات عملکردي کليه هاميباشد.
    اپتومتريست محسن بيات.اصفهان

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 57 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران