درمان لکنت پسربچه هفت ساله؟

سلام و خسته نباشید،پسرمن دیر به حرف افتاد.از دوستل و نیم تا چهار سالگی گفتار درمانی بردمش که تونست کامل و واضح صحبت کنه اما بعد مدت کوتاهی لکنت گرفت.لکنتش کم بود،پارسال گفتار درمانی واسه لکنتش بردم که خیلی تاثیرگذارنبود،امسال کلاس اول میره و لکنتش زیاد شده،نیاز به یه درمانگر متخصص لکنت دارم که نمیدونم کدوم دکتر ببرمش که نتیجه بگیرم،اهل مشهد هستم،واینکه الان که مدرسه میره درمان لکنت شروع کنم یا بذارم بعد از تموم شدن مدرسه،چون پسرم استرسی هست نمیخوام بدتر بشه،ممنون از دکترایی که راهنماییم میکنن

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمانگر تخصصي لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان در برازجان