عفونت واژن ؟ خارش و سوزش و جوش ؟

سلام یه هفته ای میشه ک متوجه جوش در ناحیه تناسلی شدم جوش دقیقا روی خود واژن نیست اطرافش هست یکی دو تاهم لبه قسمتی ک موداره به سمت داخل ،جوش ها خارش دارن و اگر دست بزنی درد دارند
،ترشحات هم سفید یا بی رنگ هست ولی تکه ای نیست سوزش خارش داخلی هم حس میکردم رفتم دکتر قرص فنازوپیریدین 12ساعت یکی و کوتریمو کسازول هر 12ساعت دو تا تجویز کردن خارش و سوزش داخلی ام خوب شده ولی ناحیه اطراف واژن خیلی خارش و سوزش داره ایشون گفتن با ژل شستشو بشورم هر چند روز یکبار، بعد از شستن خارش کمتر میشه ولی بعد از یه روز دوباره شروع میشه
درضمن تکرر اردار هم دارم بلافاصله بعد از بیرون اومدن از دستشویی احساس میکنم مثانه ام پر در حالیکه اینطوری نیس فقط احساس میکنم ، یه چیز دیگه هم اینکه خیلی قبل تر از شروع این داستانا اگر اشتباه نکنم ناحیه داخلی لابیلای بزرگ اطراف کیلتوریس و لابیلای کوچیک موقع شستن احساس چرب بودن داشت و به انگشتم یه سری مواد سفید رنگ میچسبید ک حس میکنم اون حس چربی از اونا بود اون موقع سوزش و خارش حس نمیکردم نمیدونستمم عادیه یا نه فقط تمیز میکردم
در ضمن متاهل ام تا حالا رابطه از واژن ک دخول داشته باشه نداشتم از مقعد بوده و گاهی اوقات هم نزدیک واژن
الان گاهی وقتا اطراف مقعد هم احساس خارش میکنم ولی خیلی کم
لطفا راهنمایی کنید چجوری درمان کنم واقعن آزار دهنده اس

1 پـاسـخ

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران