۲۱
۵۲
خانــم

عفونت واژن؟

سلام وقت بخیر
من دو سه روزی هست ک خارش گرفتم در ناحیه بیرونی واژن از امروز متوجه تعدادی جوش در روی واژن شدم ک دردناکه و گاهی خارش هم داره قرمز شده و در هنگام ادرار با سوزش زیاد همراه هست
گاهی درد انقد میشه ک به راحتی نمی تونم بشینم یا راه برم دقیقا از امروز این جوری شدم با سرچ تو گوگل تا حدودی پی بردم ک عفونت قارچی گرفتم اما شک دارم لطفاً راهنمایی کنید و اینکه من دخترم از چ پماد یا کرمی برای این عفونت استفاده کنمون واقعا آزار دهندس مرسی

1 پـاسـخ

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران