۲۹
۶۶
خانــم

سندروم داون ؟

سلام دکتر.ببخشید میخواستم بدونم اگه خانم باردار در سه ماهه آخر بارداری دچار سرطان مغز واستخوان بشه چه تاثیری بر جنین داره؟؟امکان اینکه جنینی که سالم بوده تبدیل به جنین سندروم داون بشه هست؟؟؟بچه ام سالم بوده ولی الان که نزدیک 8ماه داره احساس میکنم علائم بچه های سندروم رو داره مثلا خطوط کف دستش داره تا انتها میره،یا یکمی چشماش تمایل به بالا داره،کف پاش خطوط صاف رد شده.
اگه خودم زنده نباشم که بخوام بچمو بزرگ کنم،سرنوشتش چی میشه چقدر طول عمر داره بچم با این شرایطی که به سندروم مبتلا شده شده‌؟خیلی خیلی نگرانشم 😔😔😔😔😔😔

1 پـاسـخ

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران