۴۸
۶۸
آقــا

سرگیجه و تهوع؟

با سلام من دوماه پیش مورد جراحی تومور مننژیوم ساقه مغز قرار گرفتم که بر اساس ام آرآی و اسکن جراحی خوب و موفقیت آمیز بود اما از سه هفته پیش دچار سرگیجه و تهوع شدم که متخصص مغز آنرا برهم خوردن تعادل مایع گوش تشخیص داد و دو بار تست تعادل برایم انجام داد و قرص بتاسرک تجویز کرد و البته قرار شد چند شب روی زمین غلت بخورم اما تنها دو شب تونستم این کار رو انجام بدم چون حالم به شدت بد میشد
اما همچنان این مشکل زندگی ام را مختل کرده و غذا خوردن برام بدلیل تهوع اذیت کننده است
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران