۳۲
۷۶
آقــا

تشخیص و درمان واریکوسل؟

با سلام احترام خدمت شما💐
بنده 32 ساله ومجرد هستم.
واریکوسل خیلی خفیف دارم اماازمایش اسپرم ضعیفه.
بخاطر همون درطی یک ماه گذشته 3بار ازمایش دادم درازمایشگاهای متفاوت!
علارغم تناقض های که‌این ازمایشگاها باهم دارن،هرسه اسپرمو ضعیف نشون میدن.
یکی ازارولوژیستها جراحی پیشنهاد کردن. یکی دیگه ویتامین E،سلنیوم، زینگ،اب سرد،وگفتن 3ماه دیگه بیا ازمایش.
دیگری بجای این ویتامین هاFertil Aidو Motility Boostنوشت گفت ازهرکدوم روزی1عدد بخور،2ماه دیگه بیاازمایش.
1)بایدوارکوسل عمل کنم؟
2)این کپسول هایی که خریدم باید حتمابخورم؟
3)من مجردم دراینده عوارضی برام پیش نمیاره؟
4)علت ضعف اسپرم من ازچیه؟!
5)دقیقا چیکارباید بکنم که درست بشه؟؟؟
ممنون میشم جامع توضیح بدیدچون خیلی نگران وسردرگم.
سپاس که کمکم میکنین🌺

بازدید : 216 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران