قرص اورژانسی؟

سلام دکتر خسته نباشید
من 5خرداد قرص اورژانسی خوردم تاریخ پریودمم 6 خرداده یعنی 6م باید پریود میشدم وشب قبلش قرص اورژانسی خوردم
فرداش پریود شدم اما پریودم 5 روزه بودو خیلی سبک خونریریم کم بود
الان 2.3روزه زیر شکمم گاهی اوقات تیر میکشه و امشب یکم لک قهوهای دیدیم و ادرار که کردم یکم مثل لک یالخته خون اومد باهاش
میخواستم بدونم عوارض قرص اورژانسیه این تیر کشیدن گاهی اوقات و لک قهوه ای؟چون پریودم سبک بود الان عوارضش داره نشون میده خودشو؟

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران