علام خفیف سرماخوردگی طی 23 روز اخیر؟

از دوم اسفند تا کنون علام خفیف سرماخوردگی، همراه با آبریزش کم، درد پیشانی چشم ها، با مراجعه به پزشک عمومی، مشخص شد که گلو شدیدا چرکی است( بدون درد و یا سوزش گلو) پنی سیلین 800 3 عدد و یک عدد 1200به همراه یک برگ آزیتوماسین و لوراتادین تجویز شد، یک هفته بعد با توجه به وجود علائم دوباره به پزشک مراجعه و نسخه قبلی آزیتروماسین و لوراتادین تکرار شد، بعد از 17 روز از شروع علائم اولیه خشکی و خارش گلو نمایان شد (به گونه ای که همیشه باید گلو را صاف می کردم)با مراجعه به پزشک سفکسیم . لوراتاتدین تجویز شد پس از یک هفته ( به دلیل ادامه علائم ) مجددا به پزشک مراجعه و عکس رادیالوژی و آزمایش خون انجام شد ، در آزمایش خون هیچ موردی پیدا نشد، در دو مرحله تست اکسیژن از انگشت انجام شد ، اکسیژن رسانی 99 درصد بود، هیچ گونه تب، سرفه و تنگی نفس از ابتدا تا کنون نداشتم و حال عمومی خوب است ، در عکس رادیالوژی (( دیامتر عرضی قلب طبیعی است، تصاویر دانس و لوسنت بصورت پراکنده در تمام ریتین دیده می شود که نتیجه افزایش نقش برونکوواسیگولر و یا انفیلتراسیون های عفونی به نظر می رسد. با توجه به سایر علائم ضایعات آلواولر ریتین مطرح می باشد. سینوس های جنبی آزادند.)) گزارش شده است. پس از آن سرم و آنتی بیوتیک وریدی با قرص مترنیدازول و همان سفکسیم برای 5 روز تجویز شد.
خوردن مایعات گرم، غرغره گلو ، شستشوی بینی و بخور طی ده روز اخیر مترتب انجام داداه شده است.
مشکل کنونی، خشکی و خارش گلو ( حدود 9 روز) ، علائم نسبت به شروع بیماری کاهنده بوده است. با سپاس فراوان

بازدید : 130 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران