۲۷
۷۰
خانــم

عقب افتاده پریودیم به همرا کمردرد و گاهی سرگیجه و گاهی دلم تیر میکشه؟

سلام، من متاهلم و دو هفته ای پریودیم عقب افتاده، کمردرد و گاهی سرگیجه و گاهی دلم تیر میکشه، امروز صبح ازمایش بارداری دادم و عدد بتا 36 بود، بعد از ظهر دکتر رفتم و سونو واژینال دادم و دکتر گفت که در داخل و خارج از رحم چیزی دیده نمیشه و برام ازمایش بارداری نوشت و همون موقع ازمایشگاه خصوصی رفتم و عدد بتا 38 نشون داد. دوباره بهم گفت برای چهار روز دیگه ازمایش بارداری بدم. من خیلی نگرانم، اگه بارداری نه در داخل و نه در خارج از رحم نیست، پس چی شده؟ ازمایشی که برای چهار روز دیگه بدم چقدر باید بالا بره که مشکلی پیش نیاد؟ اگه امکان داره منو راهنمایی کنید، خیلی استرس دارم.

1 پـاسـخ

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران