۲۳
۵۰
خانــم

مشکل تنبلی تخمدان و استفاده از مکمل کربوهیدرات مجاز برای افزایش وزن به دلیل لاغری؟

سلام.دکتر خسته نباشید.
23 سالمه متاهلم و از همان ابتدا مشکل تنبلی تخمدان داشتم و دوره ای تحت نظر دکتر بودم و مدتی خوب میشم و دوباره اوضاعم همون میشه و از طرفی وزنم کمه و کمبود وزن دارم و باشگاه میرم و مربی باشگاه گفت میتونی برای وزن گیری از مکمل های داروخانه ای کربوهیدراتی استفاده کنی با ورزش.سوالم اینه منی که کمبود وزن دارم ولی تنبلی تخمدان دارم که پریودم خیلی نامنظم و از طرفی هم داروهای گیاهی مصرف میکنم برای کنترل تنبلی آیا استفاده از مکمل کربوهیدرات برام مضر؟
خیلی ممنون که جواب بدید خیلی سردرگم هستم و قصد دارم یه دوره دو کیلویی استفاده کنم و 6 ماه بعدش اقدام به بارداری کنم چون چند دکتری که رفتم میگن تا سنم کمه بابد اقدام کنم و تحت درمان قرار بگیرم اگر نابارور بودم.
خیلی ممنون

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران