۵۸
۷۴
خانــم

عوارض زود هنگام لیزر درمانی؟

بیمار 11آذر شما هستم با محدودیت حرکت مفصل هیپ راست تنگی کانال از سالها پیش واسپاسم گاه و بیگاه شدید عضله سمت راست انتهای کمر امروز پس از انجام اولین جلسه لیزر احساس میکنم پروپی که کنار گوشم گذاشتید برایم ایجاد گنگی و سنگینی سر حالت تهوع سردرد وتاری دید کرده است این حالتها را بعد از خروج از مطب داشتم تاری دید نسبتا رفع شد ولی سردرد و بد مزگی دهان بعد از گذشت 6ساعت همچنان باقیست آقای دکتر این حالت ها
طبیعیست؟با مطبتان تماس گرفتم آقای منشی فرمودند حتما افت فشارو قند داریداز حضورتان خواهش میکنم در جهت رفع نگرانی راهنمایی بفرمایی با سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 312 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران