جوش همراه با خارش بسیار زیاد ؟

سلام من مدت خیلی طولانیه که روی پهلوهام و دور شکمم جوش میزنه جوشای که اب داره و خیلی خارش داره طوری که از شدت خارش تمام بدنم زخم میشه دکتر زیاد رفتم دارو میدن استفاده میکنم خوب میشم به محض اینکه دارو رو قطع میکنم دوباره همه جوشها برمیگرده خواستم ببینم علتش چیه و راه درمانش چی هست

1 پـاسـخ

  • سلام
    احتمال اینکه حساسیت باشند این طور موارد بسیار زیاده ولی تشخیص قطعی به نمونه برداری نیاز داره و در صورت تایید تشخیص مرحله بعد یافتن محرک است و عوامل تشدید کننده، که تستهای مخصوصی برای انواع شایعتر محرکها وجود دارد ولی با این وجود ممکن یک فرد به ماده بسیار معمولی و روزمره ای حساس باشد ولذا همکاری بیمار در درمان خودش در این مورد بسیار مهم است یعنی نباید 100% بیمار خود را از پروسه درمان کنار بکشد و هشیارانه به دنبال علت باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (5)(0)
بازدید : 586 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران