۳۴
۶۲
خانــم

آیا بوتاکس بعد از مدتی افتادگی میاره؟

اینکه بوتاکس انجام بدم میگن بعد یه مدت افتادگی میاره، پوست بدتر میشه درسته. من جرات ندارم چون تو تلویزیون کار میکنم و دوست ندارم زیبایی طبیعی مو ازدست بدم

1 پـاسـخ

  • بوتاکس يک نوع سم ضعيف شده است که اجازه انتقال حس از عصب به عضله رو نميده و بنابراين با تزريق به عضله باعث عمل نکردن اون ميشه. اگر در حين تزريق بوتاکس، دارو به عضله بالابرنده پلک برسه باعث افتادگي پلک ميشه و در نهايت (خوب يا بد) اثر بوتاکس بعد از حدود 3 الي 4 ماه از بين مي ره. پس نميشه گفت باعث افتادگي پلک به طور دائمي ميشه. انچه که درمورد افتادگي پوست بدنبال تزريق بوتاکس احتمالا شنيده ايد شايد بشه اينطور گفت که زماني که بوتاکس در نقاطي تزريق ميشه مثل پيشاني که باعث رفع انقباض عضله چين دهنده پيشاني ميشه بدنبال از بين رفتن اثر بوتاکس طبيعتا پوست به وضعيت قبلي برمي گرده مگر اينکه بوسيله تزريق بوتاکس عادت منقبض کردن عضله (عضلات اخم يا بالابردن پيشاني) ترک بشه.
    درکل نميشه گفت تزريق بوتاکس بعد ازمدتي باعث افتادگي پوست ميشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 200 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران