۱۶
۴۰
خانــم

چاق شدن کل بدن و صورت؟

سلام خوبی ببخشید مزاحم شدم من میخوام قرصی را بهم معرفی کنید که کا بدن و صورتم را چاق کند
در ضمن من مشکل کلیه دارم کلیه م سنگ داره

1 پـاسـخ

  • پـاسـخ شمـا به مهرداد بهره مند
    سلام روزتون بخير باشه
    سال نو مبارک🙏
    ببينيد در رابطه با افزايش وزن خيلي مهمه که با توجه به سن و شرايطتتون رژيم و مکمل مورد نياز براتون تجويز بشه که بهتون آسيبي نرسه به خصوص براي شما که شرايطتتون ويژه تر هستش. بنابراين حتما بايد زير نظر متخصص مکمل و رژيم داشته باشيد که عوارضي براتون نداشته باشد.

    در خدمتتون هستيم و خوشحال ميشيم ببينيمتون و در کنار هم به هدف تون تو سال جديد برسين.

    ممنون ميشم با شماره 22117004 تماس بفرماييد و جهت وقت حضوري يا غيرحضوري هماهنگ کنيد 🙏🙏

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 3 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران