درد سیاتیکی؟

با سلام بنده دارای بیرون زدگی دیسک کمر l4_l5,l5_s1 می باشم و همیشه مشغول آب درمانی و انجام ورزشهای کمر و تحت درمان با پزشک کایروپراکتیک بوده ام ، الان 3 ماه باردارم و درد سیاتیک وحشتناک اذیتم می‌کنه و نمی‌دونم میشه ورزش های کمر را در این دوران انجام داد؟ و دیگر اینکه راهنماییم میکنید برا کاهش دردم چیکار کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام. وقت شما بخير. اگه درد کمر به پا انتشار داره بهتره معاينه بشيد وگرنه ميتونيد ورزش هاي تقويت عضلات اطراف ستون فقرات رو انجام بديد، در ماه هاي آخر بارداري بهتره ورزش هايي که در حالت طاق باز هست انجام نديد. تنها مسکن مجاز در بارداري استامينوفن هست که اگر درد شديد داريد ميتونيد استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران