دیشب مزاحمتون شدم بابت معاینه و فرمودید جواب آزمایش رو اینجا برای شما ارسال کنم ؟

با سلام و عرض خسته نباشید
ایمان مالکی هستم با شماره پذیرش 993724 ، دیشب با سرفه شدید و درد ریه و صدای گرفته برای معاینه مزاحمتون شدم ، اگر خاطرتان باشه دکتر آگین دستور بستری داده بودند .
جواب آزمایشاتی که فرموده بودید رو گرفتم و براتون ارسال میکنم , البته تنها یک صفحه قابل ارسال هست گویا.
حال عمومی شامل درد ریه و ضعف جسمانی و بی‌حالی شدید و تعریق شبانه ام تغییری نکرده لیکن تعدد و کثرت سرفه ها کاهش داشته ، البته طی دو هفته جاری حدود 6 کیلوگرم کاهش وزن داشتم

1 پـاسـخ

بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران