سن: 26 وزن: 73 جنسیت: آقا

ترک گل گاباپنتین عوارض بیخوابی تحریک پذیری؟

سلام دانشجوی روانپزشکی هستم
دوستی دارم که سابقه‌ی مصرف موادمخدر گل به مدت 10 سال داره و الان تصمیم به ترک گرفته و با مشکلاتی از قبیل تحریک پذیری به مصرف دوباره و بیخوابی روبه رو شده، آیا گاباپنتین با مصرف دوز 100 مناسب یا 300؟
سابقه بیماری:
ده سال مصرف گل بدون بیماری خاصی هرروز یک گرم تا دو گرم به مدت یک سال توان ترک رو پیدا کرد و بعد از یک سال دوباره به مصرف برگشت
78 بازدید

پاسخ پزشکان

2 پاسخ
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

ترک گل گاباپنتین عوارض بیخوابی تحریک پذیری

توصیه شما مبنی بر استفاده از گاباپنتین برای مدیریت علائم ترک گل، نکته‌ی مهمی را مطرح می‌کند. گاباپنتین دارویی است که گاهی برای مدیریت علائم ترک مواد مخدر، از جمله اضطراب، بی‌خوابی و تحریک‌پذیری، تجویز می‌شود. با این حال، دوز مناسب و اثربخشی آن به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله شدت علائم ترک، وضعیت سلامت کلی فرد و پاسخ بدن او به دارو. برای مصرف‌کنندگان گل، علائم ترک می‌تواند شامل بی‌خوابی، تحریک‌پذیری، اضطراب، کاهش اشتها و در برخی موارد، علائم شبه آنفولانزا باشد. گاباپنتین ممکن است در کاهش شدت برخی از این علائم کمک‌کننده باشد، اما درمان اصلی ترک اعتیاد باید جامع و چندوجهی باشد که شامل حمایت روانی، مشاوره و در صورت نیاز، دارو درمانی تخصصی است. برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه درمان اعتیاد و انتخاب داروی مناسب، توصیه می‌شود با پزشکان متخصص ترک اعتیاد در دکتریاب مشورت فرمایید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه