عوارض بعد عمل دیسک کمر در پا ؟

مادر من بعد عمل دیسک کمر (عمل سمت راست بدن انجام شده) که 7سال پیش انجام شده پای سمت راستش دو انگشتش و کف پاش حسش کم شده و مثل اون یکی پاش نیست و خودش میگه احساس خشکی در کف پا و بغل پا دارم درون رانش یه قسمت سفت شده و درون باسن هم تیکه تیکه سفت شده و خیلی درد میکنه کل پای راستش انگار دماش از بدن فرق میکنه تو تابستون هم حتی سردی احساس میکنه و شلوار گرم میپوشه با مالش و روغن مالی و ماساژ پا یکم دردش کمتر میشه وقتی که یکم کار میکنه دردش شروع میشه گاهی با دستش ضربه های متوالی به پا و باسنش میزنه با این کار یکم احساس راحتی میکنه به همین خاطر انجام میده
گرم شدن پاش خیلی پاش رو راحت میکنه مثل نشستن روی بام که مدت ها خورشید گرمش کرده ولی اینا مشکل رو برطرف نمیکنه چون قبلا استخر هم رفته میخواستم بدونم مشکل اصلی چیه قسمتهای سفت پاش چی ان ایا امکان داره رگ پاش باشه یا لختگی چیزی،(بعد عمل ایشون روی پای راستش هم بیشتر خوابیدن). اگه درمان داره لطفاً راهنمایی بفرمایید

2 پـاسـخ

بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران