۱۳
۷۱
آقــا

قند خون؟

سلام وقتتون بخیر. من به دکتر غدد رشدومتابولیسم مراجعه کردم ومن آزمایش دادم همه چی نورمال بود ولی قند خونم 103تا بود دکتر هم گفت دیابت نداری ولی 3 تا قند خونت اضافیه و 26کیلو اضافه وزن داری و به من داروی متفورمین نوشت من میترسم دارو رو تجویز کنم و بعد از قطع دارو قند خون در من پیدا بشه آیا بعد از قطع دارو دیابت پیدا نمیشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام پسرم
    قند شما،قند ديابت نيست ولي با توجه به افزايش وزن که 71 کيلوگرم ذکر کرديد(تقريبا براي پسر 13 سال ،25 کيلوگرم بيشتر هست ) ،نياز به کاهش وزن داريد و با اين کاهش ،قند شما هم کنترل ميشه.
    در مورد مصرف متفورمين،سطح انسولين رو ذکر نکرديد ولي مصرفش در اين سن ترسي نداره.
    در مورد اينکه بعد از قطع دارو ،دچار ديابت خواهيد شد،اشتباه ست .
    مطمئنا اگر وزن رو کم کنيد ،قند شما هم کنترل ميشه،ضمن اينکه قند بالايي هم نداريد.
    همه ي توضيحاتي که دادم براي خطر ديابت تيپ 2 هست ،و ارتباطي با ديابت تيپ 1 نداره.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 180 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران