انسداد و سندروم تحریک پذیری روده؟

آقای دکتر من 4 سال هست از درد شکم امون ندارم وقتی عصبانی میشم یا استرس میگیرم این درد ها بیشتر میشم خون ریزی مقعد گاهی اوقات دارم و تشخیص دکتر کبد و گوارش بیماری کولیت روده میباشد
اما من هرچیزی میخورم ب ضررم تمام میشود کاهش وزن و بشدت بی حوصله هستم
خاهش میکنم ی راهی جلو روم بزارید

1 پـاسـخ

  • ممکن است شما کوليت التهابي و يا کوليت عصبي داشته باشيد که بسيار مهم است افتراق اين دو
    لطفا دقيقا بفرماييد نظر دکتر معالجتون بعد از کولونوسکوپي چيست؟

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (8)(0)
بازدید : 683 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران