تنبلی گوش؟

سلام من مادرم بعد ی اتفاق بد دچار سر کیچه و استفراغ شدید شد بعدش ب پزشک متخصص مراجعه کردیم گفتش ک اعصاب گوشاش بر اثر حمله عصبی اسیب دیده ودچار تنبلی گوش شده و پنچاه درصد شنواییش رو از دست داده و باید سمعک گذاشت خواستم بدونم امکان داره شنوانی گوشش برگرده ی باید برای همیشه از سمعک استفاده کنه ؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام کم شنوايي اگر از نوع حس عصبي باشد قابل برگشت نيست و بايد از سمعک استفاده نمايند. اگر از نوع انتقالي باشد با عمل جراحي برگشت پذير است.عکس نوار گوش مادرتان را بفرستيد تا پاسخ دقيق تري خدمتتان عرض کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شنوايي سنجي در تهران