۳۷
۷۰
آقــا

مشکل گردن درد و کمر درد دارم گردنم کج شده بالا پایین نمیشه بره بالا پایین نمیاد ؟

سلام وقتتون بخیر جناب دکتر بند چند سال گردنم مشکل داره زده به کمرم گردنم کج شده کامل نمیچرخه بالا پایین نمیره اگه بره بالا پایین نمیاد پایین باشه بالا نمیاد میخواستم بیام پیشتون ویزیت شم خیلی دارم اذیت میشم خم میشم گردنم مشکل داره زده به کمرم گردنم کج شده کامل نمیچرخه بالا پایین نمیره اگه بره بالا پایین نمیاد پایین باشه بالا نمیاد میخواستم بیام پیشتون ویزیت شم مشکل داره زده به کمرم گردنم کج شده کامل نمیچرخه بالا پایین نمیره اگه بره بالا پایین نمیاد پایین باشه بالا نمیاد میخواستم بیام پیشتون ویزیت شم خیلی دارم اذیت میشم خم میشم گردنم انگار 20کیلو گرم شده بزور دارم میگذرونم ممنون میشم جواب بدید ممنونم

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران