خارش گوش نزدیک 2 سال و عفونت مکرر گوش خارجی و تشخیص درماتیت سبوره ای کانال گوش؟

با سلام و روز خوش

من خانم 38 ساله بدون سابقه بیماری خاص به مدت 2 سال است خارش گوش دارم و درماتیت سبوره ای تشخیص داده شده و حدود 6 ماه است بتامتازون موضعی و تونیک گیاهی سریتا ضد چربی که شامل سالیسیلیک اسید و ضد شوره و پوسته پوسته شدن هست استفاده میکنم. وضعیت بهتر شده ولی گاهی عفونت گوش خارجی دچار میشود. میخواستم راهنمایی بفرمایید داروهای مصرفی کارایی دارند و بهتر است چه دارویی جایگزین شود.
با تشکر

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي گوش در تهران