۳ماهه
۵
آقــا

عکس سی تی سه بعدی جمجمه؟

سلام خسته نباشید آقای دکتر من ظهر عکس سی تی جمجمه بچه ام رو براتون فرستادم و شما فرمودین که مشکوک به بسته شدن شیار سرش هستش میخوام بدونم خدا نکرده اگر این اتفاق بیوفته راه حلی برای درمانش هست ترو خدا آقای دکتر سریع جواب بدین من دارم از ترس و استرس سکته میکنم و اینکه آقای دکتر به من آقای دکتر اردکانی نامه معرفی به شما رو دادن من کرجم چطوری سریع بچه ام رو بیارم پیشتون چجوری برا کرج وقت بگیرم یا باید بیام تهران تروخدا راهنماییم کنید.ی وقت اورژانسی به من بدین من دارم از دلشوره میمیرم.

بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، نورو اندوسکوپي، جراحي تشنج در تهران