ایا من کیست تخمدان دارم یا تنبلی تخمدان؟

باسلام
من خانمی 20 ساله هستم که 3 ساله ازدواج کردم و یکسال ونیمه که اقدام به بارداری کردم ولی نتیجه ای نگرفتم پریودم نامنظمه و دائما عفونت واژن دارم پیش دکتر رفتم منو معاینه کرد وگفت که شما تنبلی تخمدان دارید ولی هیچگونه آزمایشی نگرفت
ولی اطرافیان میگن کیست تخمدان داری
ولی وقتی دارو مصرف میکنم و عفونتم پایین میاد پریودم منظم میشه
و اینکه ادرارمم زرد کدر هست به نظرتون چیکار کنم من الان برم برای درمان کیست تخمدان یا تنبلی تخمدان؟

1 پـاسـخ

  • سلام حتما سونوگرافي انجام بديد و
    زماني که عفونت داريد درمان کامل انجام بديد و اقدام داشته باشيد
    پس اولين قدم درمان عفونت شماست
    دوم سونوگرافي و آزمايشات کامل قبل بارداري مخصوصا تيروئيد و هورموني
    وقتي پريود منظم شد و اقدام داشتيد ؛اگر بعد از 3 ماه باردار نشديد
    سومين اقدام شما درخواست از ماما براي نوشتن آزمايش همسرتون هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران