۶۰
۵۰
خانــم

در مورد تشخیص بیماری سرطان در زنان،ودرخواست مشاوره ومعرفی پزشک؟

باسلام،ازاستان محروم ایلام پیام میدم،مادری60ساله دارم که به علت افت پلاکت به پزشک مراجعه نمودن،که بررسی اولیه لوسمی حاد رو عنوان نمودن،ازمایش مغزاستخوان انجان شد که اعلام نمودن به علت ازبین رفتن مغزاستخوان قابل به تشخیص دقیق نیستن،سونو انجام شد که بزرگی طحال نشان داده شد،الان سراسر بدن رو عارضه ای دمل وجوش مانند ولی از جنس گوشت بدن فرا گرفته که پزشکان کرمانشاه وایلام از تشخیص درست عاجزن،بعضی لنفوم رو عنوان میکنن،حالا موندیم چکار کنیم ،برای رضای خدا پزشک گرامی وانساندوستی از طریق تماس تلفنی مارو راهنمایی کته یا ادرس پزشک وبیمارستانی رو جهت تشخیص ودرمان به مامعرفی کنه که تا زنده ایم دعا گوی خیر خود وخانوادش خواهیم بود09183434389شماره تماسمه،صفری هستم از استان ایلام،با سپاس فراوان

بازدید : 388 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران