دندان نیش کودکان ؟

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
دختر من 6سال و 4 ماهشه دندان شیری نیش سمت راستش افتاده ولی الان دوماه گذشته ولی دندون جدید از لثه نزده بیرون ممنون میشم علت رو توضیح بدید ضمنا دندون نیش سمت چپش هم تازه افتاده

1 پـاسـخ

  • با عرض سلام و احترام
    زمان رويش دندان نيش دائمي حدود 12 سالگي مي باشد. زود افتادن نيش شيري ميتواند علل مختلفي داشته باشد که يکي از آنها ميتواند کمبود فضا در قوس دنداني باشد. ميتوانيد براي پاسخ به سوال خود به يک متخصص ارتودنسي يا متخصص دندانپزشکي اطفال مراجعه کنيد تا بعد از معاينه دقيق اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 440 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک اطفال و کودکان در تهران