مشکل الت ؟

سلام ضمن عذرخواهی حدود 3 ماه است که هنگام نعوذ در التم از وسط خمیدگی بطرف بالا میبینم و هنگام نزدیکی مثل قبل راحت نیستم اما هیچگونه درد یا مشکلی در ادرار ندارم اضافه اینکه 54 سال سن دارم و دیابت نوع 2 دارم قندم بین 110تا 150گاها کم و زیاد میشه دارو مصرف میکنم همچنین قرص فشار و چون قلب هم انژو کردم قرص اونم هست در حال حاضر ازنظر جسمی سرحال و به فعالیت روزانه خود مشغولم و بازنشسته فرهنگی هستم جنابعالی را معرفی کردن چو ن شهرستانم خواستم قبل از حضوری نظر جنابعالی را بپرسم چکار کنم اگر لازم باشه میتونم تصویر ارسال کنم

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران