نفس تنگی؟

من حدود شش سال است دچار نفس‌‌تنگی دائمی هستم.به پزشک های مختلف مراجع کردم اما درمانی حاصل نشد.اخیرا متوجه شده‌ام هنگامی که خودارضایی می‌کنم نفس تنگی ام تشدید می‌شود.آیا استمنا میتواند علت بیماری‌ام باشد؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    مشکل شما احتمالا مرتبط با ريه است و ارتباطي با موضوع ذکر شده ندارد مگر آنکه به دليل افزايش فعاليت بدني دچار تنگي نفس مي‌شويد. تنگي نفس شما با توجه به سابقه طولاني مدت آن نيازمند پيگيري است. ضمنا گرچه قد شما را نميدانم ولي به نظر مي‌رسد اضافه وزن زيادي داشته باشيد که کاهش وزن مي‌تواند کمک زيادي به رفع تنگي نفس شما بکند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران