تفاوت در دو مرکز رادیولوژیست؟

با سلام و وقت به خیر به حضور افا/ خانم دکتر محترم.
برای انجام عکس رادیولوژی  از 2 جهت گردن و 4 جهت کمر بدون امادگی، با 2 مرکز مواجه شدم که هردم دارای  دستگاه های دیجیتالی بوده و  و هردو با قبول دفترچه بنده 2 قیمت 158000 و 40000 توان  را گفتن. ضمنا هردو مرکز به صورت خصوصب اداره می شن و البته با قبول برخی بیمه ها.
می شه بفرمایید از نظر شما اب اختلاف قیمت از کجا ناشی می شه؟ و اینکه برای انجام عکس به کدومشون مراجعه کنم؟
پیشاپیش از زمان و انرژی شما برای  پاسخ به این سوال  خیلی ممتونم.

بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران