۲۸
خانــم

عفونت داخلی و‌خارجی؟

سلام خانم دکتر من تقریبا 2ساله ک عفونت دارم اون زمان ک دکتر میزفتم اوایل. مجرد بودم و چند تا دکتر ک رفتم‌ داروهای مختلفی دادن تاثیزگذار اصلا نبود فقط انواع قرصارو‌میخوردم و‌تهش ب این نتیجه میرسیدن چون باکره هستی کاریش نمیشه کرد الان یکساله ازدواج کردم ولی بازم با توجه ب داروها و پاپ اسمیرهای مختلف بازم درمان نشدم
لابیاهام ب شدت نازک شده و خیلی دردو سوزش در همین قسمت لابیا دارم حتی بریدگی سمت داخلی لابیا هر چند وقت میزنه وقتی عفونتم خیلی شدیده
دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ترشحم سبزه یکساله و واژنم خشک شده موقع سکس هیچ حس ارضا ندارم و اینکه لابیا ب شدت اذیتم میکنه درد میکنه

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زيبايي زنان، زايمان،نازايي و ليزر عضو آکادمي جراحان زنان آمريکا در تهران