۳۰
۶۰
خانــم

من چه بیماری دارم آیا کرونا است؟

سلام
سردرد شدید در قسمت جلوی سر.گوش درد و در در قسمت چشم و فک هم دارم.تب ندارم.اما بینی ام گرفته و احساس نفس تنگی دارم.سابقه نفس تنگی نداشتم.هر از چند مدت توی گلوم احساس سوزش دارم که امروز درد هم اضافه شده.خلط هم دارم( کم)
مشکل رفلاکس معده هم دارم.
به دکتر مراجعه کردم گفتن الرژی دارم.دارو نوشتن اما با خوردن این داروها نه سردردم بهتر شد نه گرفتگی بینی نه تنگی نفس.بخور هم دادم.من کارمند بانک هستم و استرس این بیماری رو دارم.بیماری من چیه؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    خوشبختانه علايم کرونا نيست . چيزي که من خودم مشاهده مي کنم اين روزها اين است که استرس و اظطراب باعث تشديد علايم بيماريهاي عادي مي شود، که در مورد شما هم همين است نگران نباشيد لطفا. فقط در محيط کار تا مي توانيد نکات بهداشتي رو جدي بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 145 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران