هفته 9 بارداری خونریزی ندارم ولی سونو گفتن پشت جنین لخته وجود داره وجفت جلو پروژسترون دادن میخواستم بدون اگه ضرر نداره پروژسترون استفاده نکنم؟ ؟

سلام وقت به خیر سن 37 سال سابقه سقط نداشتم دوتا فرزند دارم و فرزند سوم باردارم هردوتا بچه ام سزارین کردم الان هفته 9 بارداری هستم ودرسونو گفتن که پشت جنین لخته وجود دارد و شیاف پروژسترون دادن ومن سه هفته قبل دو قطره خونریزی داشتم دیگه هیچ خونریزی نداشتم ممنون اگهضرر نداره من شیاف پروژسترون استفاده نکنم؟

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زنان و زايمان (پريناتولوژي) در تهران