۳۱
۶۴
خانــم

عوارض افزایش استروژن در اثراستفاده از مکمل؟

سلام و درود

وقتتون بخیر .

یه کپسول گیاهی هست که ترکیباتش : رازیانه ، شیر سویا ، سویا ، کلم بروکلی ،زغال اخته و سیب زمینی وحشی هست و گفته شده باافزایش استروژن باعث افزایش حجم سینه و باسن میشه . حالا سوال من اینه :

افزایش استروژن به این شکل چه عوارضی داره ؟ روی کبد و به طور کلی .

و باتوجه به اینکه من بایپلار نوع یک هستم و تگاتارد ، ریسپریدون ، تریفن و دلووکستین مصرف میکنم ( البته الان در حال تعادلم ) ، مصرف این کپسول گیاهی روی خلق من اثری نخواهد داشت ؟

ممنون از پاسخگویی

2 پـاسـخ

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران