ادامه مصرف دارو DESOCEPTIVEبا وجود عوارض ویا قطع داروو جایگزین بادارویی دیگر؟

سلام وقت بخیر ببخشید من به دلیل عدم شروع قاعدگی به پزشک مراجعه کردم وایشون آزمایش هورمونی وسونوگرافی نوشتند.آزمایش نرمال گزارش شد و پزشک تشخیص تنبلی تخمدان را دادند.الآن به تجویز ایشان دوتا آمپول پروژسترون زده ام واز روز سوم قاعدگی شروع به مصرف قرص DESOCEPTIVE(کنتراسپتیو دی ای)کردم وامروز روز 4مصرف است.بعد از مصرف قرص دچار عوارض سردرد سر گیجه وتهوع می شوم که مدتی آزار میده وبرطرف میشه .باید مصرف این قرص راادامه دهم یا جایگزینی برای این دارو هست
تشکر

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران