۵ ماهه
۶ کیلو و ۶۰۰ گرم
خانــم

علت سرفه نوزاد در خواب ؟

سلام و وقت بخیر
نوزاد 5 ماهه ام از 2 هفته پیش تا کنون سرماخوردگی داشته و علائم آن سرفه و عطسه و ابریزش ....
الان بهتر شده و هفته پیش به دلیل داشتن خلط زرد دنگ و مقداری سبز همچنین سرفه با مشورت پزشکش بهش آموکسی‌سیلین 200 دادم ، و الان داره این دارو رو میخوره ،
ولی همچنان در خواب سرفه میکنه ، زیر سرش رو هم بالشت گذاشتم و اصلا به حالت تقریباً نشسته می‌خوابه ،ولی باز هم سرفه میکنه
لطفاً تقاضای عاجزانه دارم که پاسخ بنده رو بدهید و علت را بفرمایید و اگر داروی خاصی باید مصرف کند چی هست؟ و تا کی سرفه هایش در خواب ادامه دارد؟
متشکرم

1 پـاسـخ

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران