۱۶
۷۰
خانــم

در صورت مسمومیت با قرص آهن باید چه کارهایی برای بهبود انجام بدم؟

سلام. من دیروز کپسول آهن مصرف کردم و حالم کاملا خوب بود و مشکلی نداشتم. امروز صبح با معده درد بسیار شدیدی از خواب بیدار شدم و حالت تهوع و اسهال داشتم. نمیتونستم درست راه برم و احساس خستگی شدید داشتم به طوری که انگار فقط یک قدم تا بیهوشی فاصله داشتم. بعد از یکم تحقیق دربارش فهمیدم که مسموم شدم. تمام الائم مسمومیت با قرص آهن رو دارم. بعد از اینکه فهمیدم خطرناکت یکم ترسیدم ولی نمیتونم برم دکتر. خواستم بپرسم کاری هست که بتونم انجام بدم برای بهبودش؟

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران