تشخیص گرونا؟

سلام خسته نباشید. پدر من دچار سکسکه ی شدید شدن که گاهی ایشون رو دچار تنگی نفس میکنه، جواب سی تی اسکن عفونت یکی از ریه ها بود که کرونا تشخیص دادن، پدر هیچ علایم دیگه ای جز سکسکه نداشتن میخواستم بدونم سکسکه از علایم کرونا است؟واینکه کرونا باآنفولانزا چه فرقی داره و چه راهی برای تشخیص این دو از هم هست؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    ويروس کرونا مي‌تواند قسمتهاي مختلفي از بدن و از جمله سيستم عصبي و مغزي را درگير کند. بنابر اين چنانچه شواهد ديگر مويد بيماري کرونا است مي‌توان سکسکه را هم از عوارض آن تلقي کرد هرچند که معمول نيست.
    براي بررسي تفاوتهاي بين بيماري کرونا و سرماخوردگي و آنفولانزا مطالب مختلفي در سايت
    www.drnafas.com در قسمت با هم بياموزيم هست که مي تواند به شما در شناخت اين بيماري کمک کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 77 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران