۲۵
۵۰
خانــم

اندازه ی کیست و مقدار خطرناک بودنش و اینکه واقعا نیاز ب حراجی هست؟

سلام من کیست تخمدان سمت راست رو دارم
دکترم ب من گفته باید جراحی بشم
می خواستم اندازه ی کیست دو بدونم و اینکه چقدر خطرناکه و اینکه حتما باید جراحی بشم
متن سونوگرافیم
یک کیست ب ابعاد mm62*48*58 حاوی سپتاهای ضخیم داخلی و جز سالید ایزوکو ب قطر35mm در تخمدان راست مشهود است
این سپتاها و جز سالید در بررسی کالر داپلر واسکولاریته واضحی نداشتند جز سالیددارای الاستیسیته است و مختصر متحرک میباشد شواهد فوق در درجه ی اول بنفع کیست هموراژیک میباشد اندومتریوما و با احتمال کمتر کیست نئوپلاستیک در تشخیص افتراقی مطرح است

2 پـاسـخ

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران