بی انگیزه شدن؟

سلام
هرازچندین ماه یک بار دز طول سال
دچار عدم شوق، ذوق، روحیه و بی انکیزگی میشم.
اهداف و علایق قبلیم کمرنگ میشن
و نمیدونم راه حل برطرف شدن این حالات چیه؟
به طور کلی چرا این احساسات بروز می‌کنند و راه پیشگیری یا رفعشون چی هست؟

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير اين حالات شما بدون محرک خارجي اتفاق مي افته يا بر اثر يه سري وقايع بيروني خودش رو نشون ميده؟ بايد ببيني پشت اون حس چه فکري وجود داره و با کمک يک متخصص بايستي مساله رو ريشه يابي کرد اما اگر بدون علت بيروني هست مي تونه مربوط به بهم خوردن تعادل هورمونها باشه . اين حالت به خصوص در پاييز و عصرهاي ابري بيشتر ديده ميشه که ناشي از کمبود سرتونين هست که هورمون حال خوب هست و ساخته شدنش نياز به نور داره براي حل مساله شما نياز به اطلاعات دقيق تري هست که ميشه در جلسه اي بهش بپردازيم. لحظاتي سرشار از اشتياق به زندگي براتون آرزو دارم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره مدرسه در تهران