آیا افراد مبتلا به لیکین پلان دهانی می توانند واکسن کرونا دریافت کنند اگر می توانند جه زمانی؟

باعرض سلام من خانومی 43 ساله هستم که پزشک قبلا برا من تشخیص شبه آسم داده بود باخوردن داروهای گیاهی وبعصی از غداها ومیوه جات نطیر هندوانه وسیب علایم بیماریم کمتر می شد ولی خوب نمی شدم در حلق من سفیدی وبعصی موقع ها سوزش داشتم تا اینکه به پزشک مراجعه کردم پزشک بدون معاینه ی حلق من به من قطره ی نیستاتین وآمپول ضد التهاب وقرص مونته لوکاست وآزماتیسن وداد که بامصرف آن ها علایمم بدتر شد قرمزی گلو وسوزش وزیر زبان قرمز داشتم به یک پزشک عمومی مراجعه کردم به من ریدیو سید وازنیوم وقرص پردنیزلیون 5 برای یک هفته تجوز کردند ومصرف کردم علایم بدتر شد دومرتبه به همان پزشک مراجعه کردم گفت قطره ی ویوله سه روز مصرف کن اگر خوب نشدی برای برفک وقارچ دهان گلو وحلق به متخصص گوش حلق وبینی مراجعه کن که مراجعه کردم چون به قطره حساسیت داشتممصرف نکردم دکتر گوش حلق بینی برا من تشخیص حساسیت داد وبعد از برا ی اینکه مطمان شم بایک پزشک متخصص بیماری های دهان مشورت کردم اونم تشخیص حساسیت ولیکین پلان دهانی واسه من دندانی دارم که قبل از ان پر کرده بودم موادش بیرون امده وتمامی دندان های بالا وپایین همان قسمت دردمی کنه پزشک عمومی به شربت ایمنوس هم تجویز کرده ومصرف کردم پزشک گوش حلق وبینی به من گفته نمی تونی واکسن دریافت کنی حال می خواستم نطر شما پزشک محترم را دراین باره جویا شم باتوجه به شرح حالی که واسه تون نوشتم من خیلی وقته که علایمم باخوردن این جیزها کمتر میشه

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران