فیبروز ریه ؟

با عرض سلام خدمت شما مادرم حدود سه ساله مبتلا به فیبروز ریه هست مراجعه به بهترین دکترا داشتن ولی هر روز از قبل بدتره و دائما دستگاه اکسیژن ساز وصل میکنن آیا شما توانید حال مادرمو بهتر کنید ممنون میشم پاسخگو باشید

1 پـاسـخ

  • سلام جواب سوال شما غيرممکن است. من چگونه بدون اطلاعات کافي پاسخ بدهم؟ پروتکل برخورد با فيبروز ريه بيشتر بر مهار بيماري و مديريت آن جهت پيشگيري از وخيم‌تر شدن بيماري متمرکز است. هنگامي که بافت اسکار در ريه‌ها شکل مي‌گيرد، نمي‌توان آن را معکوس کرد، بنابراين درماني براي فيبروز موجود، هر علتي که باشد، وجود ندارد. مگر در موارد نادري که به پيوند ريه انجام شود که آن هم با شرايط خاص بيمار قبل و بعد از عمل با ريسک‌هاي بسيار مواجه است. با اين وصف توصيه مي‌کنم حتما تحت نظر پزشک باشند و مصرف دارو و استفاده از اکسيژن اصلا قطع نشود. لطفا متن زير را مطالعه نماييد. https://drnafas.com/%d9%81%db%8c%d8%a8%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%b1%db%8c%d9%88%db%8c/

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران