۲۷
۷۸
آقــا

یخ کردن پاهام در 5 ماه گذشته هر روز؟

سلام
وقتتون بخیر
من دقیقا 5 ماه هست که بدون استثناء هر روز حدود ساعت 9 الی 23 شب تقریبا کف و انگشتان پاهام به شدت یخ میکنه با پتو و مالش هم گرم نمیشه ، هر روز 2الی3 مرتبه به مدت تقریبی 15 الی20 دقیقه پاهامو داخل تشت آب داغ میزارم ، که حدود یک الی یک و نیم ساعت گرم میمونه اما به سرعت یخ میکنه
لطفا راهنمایی بفرمایید

2 پـاسـخ

  • باسلام،بايدسردي پاهاتوسط پزشک بررسي شوددرصورتيکه واقعاسردباشند(بيش از5درجه سانتيگرادازسايرنواحي)بايدبه يک جراح ياارتوپدمراجعه کنيدجهت بررسي گرفتگي رگهاي لگني ياران ياساق

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران