۳۹
۶۱/۳۰۰
خانــم

جراحی بلفارپلاستی؟

سلام آقای دکتر
آیا این مطلب صحیح هست که بعد از عمل بلفارپلاستی مشکل تاری دید داریم و اگر صحیح تا چه مدت طول میکشه ودر مورد عوارض یا عدم عوارض این جراحی توضیح میدهید
ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام. عمل بلفاروپلاستي مشکل بينايي ايجاد نميکند.مگر اينکه پوست بيش از اندازه برداشته شده باشد که باعث اختلال در بسته شدن چشم شود و به دنبال ان خشکي چشم ايجاد ميشود که موجب تاري ديد ميشود .و اين مهمترين عارضه اين عمل است.ولي اگر به صورت صحيح انجام شود ميتوان از اين عارضه حلوگيري کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران