گ45
خانــم

در مورد دستگاه گوارش؟

بنده مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر از نوع یبوست می باشم واطمینان دارم که روده کوچکم دچار عفونت شده واین عفونت به نقاط دیگر اندام بدنم هم وارد شده واین اندام در ناحیه سرم است اما کجا نمی دانم چون هم گوش چپم خیلی شنوایش کم شده وصدایی مثل هو هو داعم از ان به گوشم میاید همچنین گاهی سر گیجه هایی میگرم که گاه اول ناخوداگاه به زمین می خورم بدون هیچ علتی ویکباره در صورتی که کاملا اگاه وبیدار هستم وبعد ان سرگیجه شروع میشود واین سرگیجه تا 2ساعت طول میکشد بعد ان وحین سر گیجه به شدت خیلی زیاد عرق می کنم انهم در ناحیه سرم بصورتی که از گو شهایم هم کاملا عرق بیرون میزند .سپس سرگیجه که کم میشود به خواب عمیقی فرو میروم وبعد بیدار شدن احساس شدید دفع پیدا می کنم در صورتی که همیشه یبوست دارم .در ان وقت دچار اسهال میشوم که بسیار بوی بدی مثل بوی چاه میدهد .انوقت حالم خوب می شود وخیلی احساس سبکی می کنم.اما مطمعنم عفونت یا در سرم نهفته است یا در گوشم .ووقتی به دندانپزشک مراجعه می کنم ولثه ها وریشه دندانم در مان میشود .حالم خیلی خوب میشود .در صمن مسعله مهم دیگر چاقی زیادی است که حدود دو سال است به مبتلا شدم مخصوصا در ناحیه شکم وپهلو ،سینه هایم وبطور کل بالاتنه خیلی چاق شده اما پارسال که برای مدتی تحت درمان دندانهایم بودم کلی از وزنم کاسته شد ودیگر ان حس خستگی داعم واصطراب وبیحالی وخواب الودگی وسنگینی عیر قابل وصف وان بی حوصله گی که مثال  زدنی نیست به شدتی که گاها حوصله یک سلام ساده را هم ندارم
واینها زمانی که یبوست دارم انهم یبوست شدید ودوره قاعدگیم هم میرسد به حد طاقت فرسا میرسد .لطفا کمکم کنید چون دیگر تحملش برایم امکان ندارد .وشایان دکر است که بنده تیروعید هم دارم از نوع کم کار اما داروهایش را مرتب استفاده می کنم وطبق ازمایش در مرحله نرمال است منطورم تیرویید است.لطفا راهنمایی کنید .

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص .... در تهران