اختلال اضطراب فراگیر و وسواس فکری جبری؟

سلام خانم دکتر خسته نباشین ممنون که به مریض هاتون احترام میذارین،مشکل من این هستش که در خیلی از مواقع روز بشدت مضطرب هستم چند تا روانپزشک هم رفتم همشون گفتن که مبتلا به اختلال اضطراب فراگیر و وسواس فکری جبری هستم،یک سری برام سیتالوپرام نوشت یک سری فلوکستین والان هم سرترالین100 مصرف میکنم وهمزمان پیش روانشناس هم میرم ولی هرکاری میکنم درمان نمیشم فقط بااین داروها یک کم آروم میشم،ولی خیلی از مواقع روز بشدت از درون عصبی،بدون تمرکز،مضطرب،افسرده هستم بدون اینکه اتفاقی افتاده باشه،،،چون من کرمانشاه زندگی میکنم گفتم اول باهاتون درمیان بذارم بعد اگه صلاح دونستین وقت بگیرم بیام تهران چون واقعیتش اینه که هزینه ها بالاست،

1 پـاسـخ

  • سلام و تشکر از سوالي که مطرح کرديد. در مورد شما و مشکلتون به نظر پيچيده و کمي مقاوم هست که البته بايد درمان کمي تغيير کند. ولي نااميد نباشيد و مطمئنم که با درمان مناسب خيلي بهتر ميشويد. وليرحتما بايد شرح حال کامل و مناسبي گرفته بشه. با توجه به اينکه شهرستان تشريف داريد ميتونيد از مساوره تلفني استفاده کنيد و نسخه براتون فرستاده ميشه. نااميد نباشيد و به خدا توکل کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران